Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

O δικός μας τρόπος δράσης

Καλησπέρα συναγωνιστές . Όπως θα είδατε άνοιξε ήδη μια σελίδα μας με link [ www.spboyscrew.blogspot.com] . Aπο αυτήν την σελίδα θα ανεβάζουμε τις δράσεις μας στους δρόμους . Η δράση μας δεν επικεντρώνεται πουθενά . Δεν υπάρχουν όρια και οδηγίες για το πως θα γίνει και με ποιόν τρόπο . Αυτό εξάλλου είναι και το street art . Ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει , ξέρει και μπορεί ! Δεν χρειάζεται να υπάρχουν γνώσεις για κάτι το τεράστιο όπως πχ ένα τέλειο γκράφιτι . Με έναν μαρκαδόρο αν σχεδιάσει κάποιος έναν απλό κέλτικο είναι δράση , αν κολλήσει κάποιο αυτοκόλλητο είναι δράση , αν σβήσει κάτι απο την άλλη μεριά είναι δράση κλπ κλπ . Δεν είναι κάτι το δύσκολο...
Εμείς πιστεύουμε στην ελευθερία της ανωνυμίας οπότε αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι να μην γνωρίζει κανείς για εμάς τίποτα απολύτως . Έτσι μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας δίχως προβλήματα απο την αστυνομία κυρίως και μετά απο παράσιτα που προφανώς υπάρχουν . Στο ediktyo βρήκαμε μια ωραία φωτογραφία με ένα παράδειγμα για το πως μπορούμε να ντυνόμαστε χωρίς να δίνουμε στόχο :


Είναι ότι πιο καλό να κάνεις δράση και να μην σε παίρνει χαμπάρι κανείς . Δεν υπάρχει λόγος να ξέρει κανένας για το τί είσαι και το τι κάνεις.

ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ !

πηγή : spboys15